Proper Joint Care Cardiovascular health Immunity Allergy

HOME > Research

Visitor:1046


Cardiovascular health
Cholesterol và các bệnh tim mạch

Heart disease, cerebrovascular disease and hypertensive disease are all closely associated with atherosclerosis. Atherosclerosis is now classified as a chronic inflammatory disease, where fibrous plaques form on the surface of blood vessel walls and become sites of chronic inflammation. Fibrous plaques are unstable and when they rupture, platelets aggregate, forming a thrombosis, which will often lead to angina, myocardial infarction or stroke.

High levels of fat ingestion associated with modern diets, can cause high cholesterol in the blood encouraging the formation of fatty deposits on the inner wall of arteries, leading to the disease called atherosclerosis(5, 6, 7). In epidemiological studies, when the level of cholesterol in the blood will be expected to be reduced by 1% then the risk of developing atherosclerosis in subsequent years will be expected to be reduced by 2%(8, 9, 10, 11). Cholesterol has a close relationship with low-density lipoprotein (LDL) and high-density lipoprotein (HDL) along with 3 other major lipoproteins. Cholesterol is transported in the blood by binding with LDL, HDL and other lipoproteins. LDL is considered a bad lipoprotein because it can transport and deposit cholesterol on blood vessel walls leading to the fibrous plaques characteristic of atherosclerosis. HDL is considered a good lipoprotein because it can actually transport cholesterol away from the fibrous plaques on the blood vessel walls and return it to the liver for excretion or reuse. People with high LDL levels are more susceptible to atherosclerosis, while people with high levels of HDL are less susceptible.

People may regulate cholesterol not only by using cholesterol-lowering drugs, but also by changing eating habits and doing exercise. In addition, the ingestion of functional foods with the ability to reduce the levels of cholesterol and LDL-cholesterol (LDL-C) can decrease the likelihood of the development of atherosclerosis(12, 13, 14, 15).

Scientific literature clearly demonstrates the effect of S100 Milk on reducing total cholesterol and LDL-C in the blood. Since virtually all drugs have side effects, consumers now have the option to use S100 Milk to achieve control of cholesterol more safely than possible with drugs.


Bệnh tim, bệnh mạch máu não, cao huyết áp có liên quan mật thiết đến chứng xơ vữa động mạch. Các mảng bám, mỡ trong máu là thủ phạm gây nên tình trạng xơ cứng bề mặt động mạch ở bệnh xơ vữa động mạch mạn tính. Các mảng xơ thường không ổn định và khi vỡ, các tiểu cầu kết dính lại và tạo thành các cục máu tụ dẫn đến đau thắt ngực, nhồi máu cơ tim hoặc đột quỵ.

Trong hệ tuần hoàn của cơ thể, theo sự gia tăng tuổi tác thì thành động mạch thường dày lên và mất tính đàn hồi, gây ra bệnh xơ vữa động mạch hay còn gọi “xơ cứng động mạch”. Ngoài ra việc tiêu thụ nhiều chất béo dẫn đến lượng cholesterol trong máu tăng cao, hình thành các mảng bám trên vành động mạch dẫn đến xơ vữa động mạch (5, 6, 7). Kết quả của nghiên cứu dịch tễ học cho biết, nếu lượng chất béo trong máu giảm 1% thì nguy cơ dẫn đến bệnh tim mạch giảm 2%. Cholesterol có mối liên hệ mật thiết với lipoprotein LDL và lipoprotein HDL. Cholesterol được vận chuyển trong máu nhờ LDL và HDL. LDL khi kết hợp với cholesterol là dạng mỡ xấu có hại cho cơ thể, chúng vận chuyển các cholesterol vào trong máu, lắng đọng vào thành mạch máu là yếu tố chính hình hành xơ vữa động mạch. Cholesterol khi kết hợp với HDL là dạng cholesterol có lợi cho cơ thể chống lại quá trình xơ vữa động mạch bằng cách mang các cholesterol dư thừa ứ động từ trong thành mạch máu trở về gan để bài tiết và tái sử dụng. Do vậy những người có lượng LDL nhiều dễ bị xơ vữa động mạch hơn người có lượng LDL ít.  

Lượng cholesterol trong cơ thể có thể giảm nhờ việc sử dụng thuốc, hoặc thay đổi thói quen ăn uống và luyện tập thể dục thể thao. Ngoài ra, sử dụng thực phẩm chức năng để giảm lượng cholesterol trong máu và mỡ xấu cholesterol LDL có thể giảm các triệu chứng liên quan đến bệnh tim mạch.

Nhiều tài liệu khoa học đã chứng minh hiệu quả của sữa S100 trong việc giảm tổng lượng cholesterol và LDL-C có trong máu. Sử dụng các thuốc điều trị bệnh đều có các tác dụng phụ, ngày nay người tiêu dùng có thêm sự lựa chọn là sản phẩm chức năng để điều chỉnh hàm lượng choleterol có trong máu và an toàn cho người sử dụng hơn thuốc điều trị thông thường.

Immune today, healthy everyday.
回上一頁置上

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.

The products mentioned here are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.